Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon drömde om tid om vatten om vågornas svall


Öar av ljus

Himlen inramad av hennes dröm
om tid om vatten om vågornas svall
Betraktaren skulle en dag berätta om
öar av ljus




Fri vers av surface to air
Läst 695 gånger och applåderad av 58 personer
Publicerad 2012-04-19 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker, du är fantastisk på att fånga det stora i detta lilla lilla, starkt,

Tack för att jag fick läsa.
2014-10-10

    ej medlem längre
Tänkvärd och underbart subjektiv, utöver raffinerad! Bravo!
2014-09-27

    ej medlem längre
Håller med föregående:
"Himlen inramad av hennes dröm"
Man stannar redan där och tänker efter.
2013-10-24

  Människa
Fint att tänka sig något inramat av en dröm...
2013-04-20

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-04-18

  vakentimmar
Otroligt vackert och kraftfull!
2013-04-14

  Aftonvännen
Jag tror på betraktaren
2013-04-11

  Densen VIP
säger allt:)
2013-04-07

    J. Herward
En diktning som för många känns
Familjär på det mest omhuldande vis
Trösterik
2012-05-11

  Änglaögon
Väldigt fin dröm...
2012-05-02

    drglas
Vilken skön värld du rör dig i, diffus och drömmande men ändå så tydlig och stark..!
2012-04-26

  Maria T
Bländande
2012-04-22

  aol
vackert skaldat vännen
2012-04-21

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-04-20

  M.A.J.R
Verkligen en härlig text finns inget jag kan tala dåligt om här
bravo
2012-04-20

    lenakarin
Den här är fin!
Himlen inramad av hennes dröm var både vackert skrivet och en alldeles ny tanke!
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air