Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och melodin

Hennes anslag så lätt
Tonen är mild
Hör hennes melodi!
Bara för dig
Jag tror det var höst
En vemodig symfoni

Dina hjärtslag
en höst
Du hörde en melodi
men dolt under frost
kändes livet skört
ögonblicket gick dig
förbi




Bunden vers (Rim) av surface to air
Läst 663 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-04-19 10:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var vacker !
2018-11-11

  Solstrale VIP
Det dansar, valsen gungar poesin stiger! Vackert!
2016-03-31

    ej medlem längre
Vacker poesi:)
2016-03-28

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-14

    ej medlem längre
Vackert, tidlöst
2015-11-07

  barely
Hur lyckas du alltid hitta det vackra i alla ord? Så otroligt fin!
2015-09-06

  Själensro
Gillar din stil väldigt mycket. Enkelt, men med flera tolkningsmöjligheter.
2015-08-01

    kudron osir
Vackert. Ogillar att du använde ordet 'melodi' två gånger.
2015-07-31

    Gråfot
Skör-het
2015-07-14

    ej medlem längre
Berörande fint.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air