Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig meningslösa



Du
läste alltid gårdagen i morgondagen och sommaren mellan mina rader

Vi var alltid hopplösa
Rastlösa
Aldrig meningslösa

Jag
Läste alltid morgondagen i gårdagen och hösten mellan dina rader


Vi
somnade alltid ifrån varandra
Alltid med varandra

Vi tänkte på andra
Aldrig ifrån varandra

Aldrig meningslösa




Fri vers av surface to air
Läst 789 gånger och applåderad av 67 personer
Publicerad 2015-04-19 21:27



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Sinnligt
Berikande
Naturligt
Flöde

Tack!
2021-05-25

    Peter Söderqvist
Spännande rader som utvecklas tillsammans. Jag läser dem om och om igen.
2017-05-20

    ej medlem längre
jättefint alster, poesi i ordets egentliga mening, åtminstone tycker jag det.. applåd!
2017-05-17

  Janina Kaminska
Underbart gripande. Vackra formuleringar.
2017-05-16

  Memento Vivere
Fantastiskt starkt!
2016-10-03

  Mow Dean VIP
Du är en ordkonstnär som skriver så starkt och bra att det känns nästan som att jag stör stämningen med en applåd eller kommentar.

Tack.
2016-09-25

  Blått Norrsken VIP
Ojoj vad bra du skriver .
Det bara flyter på in och ut i varandra .
Fantastiskt flöde !
2016-09-02

  Linda CH VIP
Berörande och vackert! En text att njuta av.
2015-08-05

  Ergo Summa
WOW!!!! GÅSHUD!!!! underbart skrivet!
2015-07-24

    Gråfot
Förutom själva innehållet så är det otroligt klurigt hur de två första smälter ihop och får förklaring i den tredje
2015-07-14

    ej medlem längre
Ömsesidig poesi, fint.
2015-06-07

    Andra kapitel
du skriver mkt bra. Tack.
2015-05-20

    glasa VIP
ni känns som yin och yang
in och utandning
pulsens tvåtaktslag
sol och måne
intet och reflexen

bölje gång bölje gång

vemodig tätintensiv sammanfattad
erfar relation levande känsla
2015-05-16

  petter rost
De här så fint komponerade raderna rör sej med stark känsla över ett du, ett jag, ett vi som i en rörelse av nån slags förlåtelse för något som aldrig blev till verklighet. Strofen

"Vi var alltid hopplösa
Rastlösa
Aldrig meningslösa "

har en påtagligt biografisk ton som jag själv känner mej alldeles hemma i. Jo, vi hamnade i en viss mening fel men ändå gick vi rätt – vi var aldrig meningslösa!

Detta poem rör mej starkt,
2015-05-07

  Lärling
Gillar dina formuleringar!
2015-04-24

  KattenKin VIP
Vilken poetisk relation, underbart!
2015-04-24

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-04-24

    ej medlem längre
Behagligt. Förståelse och ömsesidig respekt.
2015-04-22

  Popangelov VIP
Strålande, läser också här en kamp om nuet...
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air