Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten och väldigt mycket din



Minns du när jag var liten och väldigt mycket din?
Allt det där som strömmade mellan oss

Övertygelsen i dig och barnet i mig
Hur vi liksom flöt ut över orden och blandade oss med bilderna

Din milda varma blick
och allt det där som strömmande mellan oss

och alla våra hjärtslag




Fri vers (Fri form) av surface to air
Läst 598 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2017-10-29 22:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Medmänsklighet
Utan krav?
Så varmt skört
Beskrivning!
2019-03-03

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat!
2018-12-16

  Beyond Eternity
Åh vad jag tycker om den här!
2017-12-06

    adwasbusy
Helt fantastisk. FuckinA!!
2017-11-25

  walborg
Fint uttryckt ömsesidighet
2017-11-05

  Änglaögon
Rymmer mycket känslor här..fin.
2017-10-31

    ej medlem längre
mycket bra.
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air