Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Every day



Distantly blooming



Overcoming wintery skies



Waiting for her own return



to come







Fri vers av surface to air
Läst 542 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-22 00:53



Bookmark and Share


    kudron osir
Vackert; klarsynt.
2015-07-31

    Gråfot
Gillar särskilt de sista två raderna. Får känslan av att vänta in sej själv.
2015-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
nu tycker jag dikten öppnar upp för flera perspektiv
2015-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
fint perspektiv!
2015-03-13

    ej medlem längre
Very nice, full of comfort.
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air