Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns


Du säger att du alltid finns där
Jag är alltid här, säger du
Det är mycket tydligt att du finns där
för dig själv
Det känns




Fri vers av surface to air
Läst 717 gånger och applåderad av 57 personer
Publicerad 2014-06-21 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
har tydligen glömt applådera denna. applåderar nu istället.
2017-11-05

    ej medlem längre
suverän även denna.
2017-10-30

  RitaBrunner
Närvaro och att finnas till skiljer sig markant.
Mycket bra skrivet!
2015-05-16

  walborg
..eller hustrun till mannen: Vi är två som älskar samma man, du och jag
2015-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
tänker att dikten säger att jaget är ensam i tvåsamhet - det svider till ---- tänker sedan att jaget får veta att duet är där för sin egen skull och inte gör sig till eller så - då känns det gott -
2015-03-13

  L.byström
Så har vi nog alla känt..fin observation.
2014-10-09

    glasa VIP
svidande träffsäker
poff
om försäkran
platt fall

skarpt skrivet

bra!
2014-07-25

  Dandelion
Hmmm...
2014-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Ensamhet i tvåsamhet!
2014-06-28

  Frostflinga
Boom! gillar den
2014-06-28

    ej medlem längre
Subtilt vackert.
2014-06-26

  Lehva VIP
Mycket bra! Känns igen.
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air