Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrev

Att det har hänt att gudarna hört dina böner
men ändå låtit stormar komma över dig
Så att din vilja fallit under dig
då lagarna genomborrat dig
och du sträckt dig till det yttersta
från djupet av ditt innersta
För att korsa ditt skeende
och åter släppa viljan fri




Fri vers av surface to air
Läst 621 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-01-03 22:30



Bookmark and Share


    Gråfot
Underbar text
vilken klockren diagnos
på en människa
2015-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
ojoj - jag vrider mig flera varv under - - frågan om den fria viljan - frågan om bönhörelse --- läser om--- och måste åter släppa dikten Du skrev fri
2015-03-13

    ej medlem längre
Det tycks mig vara ur en klok källa dessa ord börjat finnas. Vilka sammansmälta meningar som fyller håligheter i kunskap. Bra! tycker jag.
2015-01-24

  WyS VIP
Stark skildring om livsresan!
2014-08-08

    juanito
En kraftfull dikt. Riktigt bra.
2014-03-20

  Nina.H
Fantastisk poesi!
2014-03-15

  Mow Dean VIP
Skrivarkraft - det har du verkligen.

2014-01-04

  Annatula
Får mig att tänka ifall vi verkligen vet vad den fria viljan är.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air