Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite skoj men...


Stackars Douglas


I efterdyningarna på alla ”fillers” så
Har Kirk Douglas bestämt sej för att
”fylla ut” sin grop i hakan…
Och följaktligen så ska man i gamla filmer
Redigera om, hans haka så man inte ser
Denna grop av numer, sorg
Och skapandet av ”Douglas Looken”
Ska alltså redigeras bort ur historien…

Han har lidit av detta i sina över 90 år
Säger den stackarn
Och han kan inte förstå att han inte gjort det
Förut
Det enda problem han ser i saken är att där
Gropen var, är nu en liten utbuktning
Som ett venusberg i ansiktet fast han undrar

Vad ska han nu svara om folk tycker
Att han sticker ut hakan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO