Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nåt att skryta över


Det är lite ”lustigt” att höra telias snack
Som verkar gå ut på att:
”det är bättre att vi hjälper till att terrorisera folken
och tjänar pengar på det”

Än ”att nån annan gör det”
Så kan man ”rättfärdiga allt”
Säker på att många nazister sa detsamma




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-25 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO