Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljugasjenko


Det känns som om Lukasjenko
Är mer passande som
Ljugasjenko

Med tanke på hur Vitryssland
Fungerar i praktiken och hur en sån, kriminell
Kan kidnappa ”demokratin” och med ett sken av
En yta av demokrati

Men under så finns det bara lögn
Och övergrepp, kryddat med
Rena terrorn mot de egna invånarna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO