Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara härochnu tankar...i tystnaden...


Så sakta...


Så sakta
Faller regnet På mitt fönster

Så sakta
Rullar dagarna förbi

Så sakta
Gör tårarna små mönster

För kanske
Blir vi aldrig någonsin vi...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 311 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-19 12:31



Bookmark and Share


    lory
man känner så mycket smärta
2012-04-24

  bittemi VIP
Stillsamt sorgset vacker text
2012-04-20

  Maiah VIP
kan höra denna sorgsamma viskande dikt som har alla ingredienser som behövs för att gå in i hjärtat
2012-04-19

    Birgersdotter VIP
Så innerligt sorgset och ändå så vackert skrivet
2012-04-19

  Hanna Mari Wallin
så vackert och mjukt dina ord bildar dessa innerliga meningar
vackert trots sorgen som vilar i bakgrunden....
2012-04-19

  Heavenisaplacenearby
Rakt in i hjärtat, bedårande vackert!
2012-04-19

  Rise Little One
Det hände alltid något i bakgrunden TT
2012-04-19

  alvan
Berörande är din här och nu tankar... Tungt.
2012-04-19

    ej medlem längre
Vacker i sin sorgsenhet....
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT