Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacka den som bör



Janne Josefsson, världen hoppas på såna
Som du och dina fantastiska vänner, medarbetare

Telia skjuter och misshandlar inte
De bara ”släpper in och tillhandahåller”

Så med sin teknik så hjälper man alla dessa
Gamla KGB stödda diktaturer

Men ”vi har inte gjort nåt”
”Tack för det televerket”…..

Janne m fl ifrågasätter det, med
De är ett "hopp för världen"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO