Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden är svåra att fånga ibland...


Tystnaden

Det är så mycket
jag ville berätta
men
orden gick vilse

de ville inte bära mina tankar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-19 18:55



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Åh, så få ord - och ändå säger de så mycket!
2012-04-27

  mare VIP
Så kan det bli ibland..men så plötsligt framträder orden, fin
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP