Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonen är avstängd

Jag kramar min kudde
som är våt av tårar
Har försökt att glömma
men ibland blir bilden av dig extra tydlig
Saknaden river i mitt inre
Hjärtat värker

Jag vill att du kommer hit
Nu, genast
Det gör du inte
Jag har raderat ditt nummer
och telefonen är tyst
Så väldigt tyst

Avstängd




Fri vers av phenomena
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena