Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårväg

 

Snöslickad vägren
vintergrus i fjolårsgräs
gulstänk i diket

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-19 23:10



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Fin rytm, starka bilder, tätt sammanhållen text
2012-04-20

  in effigie VIP
du målar så fina tavlor i orden...här är ytterligare ett exempel...
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H