Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger mina ögon lite trött för en liten stund


För en sekund

Ska bara vila lite

Blundar till lite

Drömmer mig genast bort

Kan inte hjälpas

Somnar gott

Blir bryskt uppväckt i drömmen av att det är några som fäktas

och håller på att slåss på ett gigantiskt slott

Och det är då som jag i golvet bara tappar min kaffekopp...

KRAS!!!!

Stänger mina ögon lite trött, för en liten stund

Inte en chans att jag somnar nu

då allting bara är lugnt

ZZZZZZ

Ken Cassel
19/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel