Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


ljudet av kristall

ett gruskorn träffar kristallglas
tonen ljuder distinkt i luftrum
du vet, du vet
dina krossade drömmar
skär sig mot det rena ljudet

blöder och töms





Fri vers av Maiah VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-20 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP