Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan roder

Jag gav fröet en flod
Av disciplinära skäl
Själviska
En känsla av handling
En kort stund
Sedan marshmallows




Fri vers av Tarras
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 12:23



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
Frizzante, mer sånt, gillar tonfallet här, lite torrt, som en välsmakande sect på mognadens lakoniska och smått vemodiga höst
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras