Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia ifrån noll sju


Tiden har kommit för att det ska bli du och jag


som åter igen

slår våra påsar ihop i en knop

Bara blir tillsammans igen, då jag bara kommer att vara där

Bara finnas där med alla de drömmar som jag nu

har inom mig

om att allt bara kommer att bli riktigt bra emellan oss igen

Och varför då?

Jo, för du har ju alltid varit min bästa vän, och som alltid

stått vid min sida

oavsett vad som än har hänt

Och det oavsett om jag har gråtit eller varit glad

Och det är väl därför som jag fortfarande är så kär i dig

och håller dig så svag

Och det är väl därför, som jag under den här tiden, utan dig

bara har hållit på att lida

Och åh, vilken smärta!

Ja, så jag kommer i alla fall att bara vara där


Ja, jag kommer att finnas där väntandes på dig, riktigt hoppfull

med tårfyllda ögon

För en längtan så stor, i mitt hjärta bara bor, efter dig

Dig och ingen annan

Och det kan ju inte bara betyda någonting annat, än att jag

fortfarande bara är så himla

otroligt kär i dig…

Ken Cassel
21/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-21 12:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2012-04-21

  LenaJohansson VIP
fina tankar du har....svårt att släppa gamla kärlekar är det..
2012-04-21

  Rise Little One
Bra att hålla kärleken vid liv Ken :)
2012-04-21

    ej medlem längre
Du skriver väldigt rakt.Gillas.En kärlekens apostel är du nog min vän.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel