Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bra

Din röst ger magpirr
Din närhet väcker åtrå och lust
Att sova nära dig ger mersmak

Känslorna växer
Jag kämpar tappert emot
Lönlöst
Jag vet
Jag kommer falla

Krossas som en kalaspuff under din fot




Fri vers av phenomena
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena