Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld

Du tog mina känslor, sinnen och mitt förnuft
Du tog också mitt hopp, min tro och tillit
Du tog mitt hjärta

Och försvann




Fri vers av phenomena
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena