Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att få ihop de ...


Kärleken en svår konst

Den svåraste konsten är inte att två människor möts och kärlek uppstår
Den svåraste konsten är att överföra kärleken till det verkliga livet
Men ödmjukhet och respekt inför livet bygger en bro mellan kärlek och verkligheten
En bro stark så båda kan vandra tillsamman på den
Då blir kärlek och verklighet till ett




Fri vers av Jack_iX
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-01-30 09:08



Bookmark and Share


    Mejja
Ja just så! Annars om man inte finner den bron då orkar inte kärleken vidare.
Måste också säga att du gett din text en så bra titel... den säger så mycket bara i sig självt.
2006-02-06

  Rachel Roth
tycker om att läsa din text
och en fråga i mig uppstår
vad är då verkligheten
som inte kärlek är?
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX