Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga vindar





O min kära kvinna
en smekande vind innan storm
ett träds stamm tappar mark
var finns alla löv
var finns det vackra Lodjuret
jag reser mig upp
ådror fyllda av total förtvivlan
och allting bara sprängs
röd färg
som jag fan skall måla med
visa att det inte är ok
jag totalvägrar
för jag lever
brister och stänker




Fri vers av Marvin
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin