Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man.

Det var en man. Det kan vara du eller jag (så länge du inte identifierar dig som något annant än man) men för enkelhetens skull så kallar vi mannen, Rune.
Rune brukade sitta vid datorn. Och när han gjorde det. Ja.
Då kom han.
Han såg.
Han segrade.
Han kom.




Övriga genrer av Iggy Bengtsson
Läst 283 gånger
Publicerad 2012-04-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson