Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


En lille by.

En gång så var det en liten i by. I denna by bodde det 8 människor. Alla utom de två som bodde i det minsta huset (som är är gult) är totalt oviktiga för allt som händer). Vad de som bodde i det minsta hette är oviktigt för det kan lika gärna vara du eller jag. Den ena ville väldigt gärna bygga saker och göra något som folk kunde ta på och känna "ja. Det här är något jag har nytta av" den andra ville skapa och få folk att fundera och känna utveckling och bli mer kreativa. Den första tjänade runt 30 tusen i månaden och personen som ville utveckla människor dog av stress och underbetalning. För vem i helvete bryr sig som vad människor kan göra när du kan betala för en ny veranda?




Prosa (Fabel/Saga) av Iggy Bengtsson
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-05 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson