Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening.

Det roligaste med poesi är folk som söker mening i saker.
Lycka till ni kommer inte lyckas.
I Värsta fall blir folk som Larz Gustafsson och bryr sig om folk som inte kan bry sig.
I bästa fall bryr en sig inte.
Det finns ingen poäng i att bry sig.
Bli inte som Larz Gustafsson.
Bry er mindre.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 18:23



Bookmark and Share


  Nellie629
haha aouch.. diss
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson