Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The brödrost is broken.

The brödrost is broken.
Jag upprepar.
The brödrost is broken.
Nu är det krig.
Nu är det på riktigt.
Ni kanske trodde det var på riktigt förut.
Men du trodde ni fel.






Tji fick ni.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson