Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flodfan.

När någon säger att de är nationalist.
Så blir det lite känning i byxorna javisst?
Byxorna ska av fort, man måste hinna!
För flodfan ska aldrig sluta rinna.
Ja det är något visst.
Med piss på en nationalist.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson