Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö

Jag borde min lampa släcka.
Natten har hållit på ett tag.
Jag har varit borta en vecka.
Det känns som det inte var mer än en dag.
Men jag hade inte velat stanna kvar.
För det finns bara en plats där jag är osårbar.
Därför sa jag glatt hejdå till Warszawas krogmiljö.
Och säger glatt hej till mitt lilla Malmö.




Bunden vers (Rim) av Iggy Bengtsson
Läst 619 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson