Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt usla kärleksliv

Vi möts i hemlighet
Om nätterna
när jag redan sover
När tid och ork finns
Hos dig

Min kärlek till dig
bär jag inkapslad inom mig
Ingen får veta, ingen får se
Ingen vet att jag existerar

Kvällarna tillbringas i telefon
Om du har lust
Om du har tid
Annars är ensamheten min bästa vän
Jag har förlorat förmågan att leva
Kan bara vänta och hoppas
Ska vi ses?
Är jag tillräckligt viktig?

Besvikelserna avlöser varandra
Salta tårar rinner över min kind
Besvikelsens tårar
Jag duger inte
Bara ibland
På dina villkor
När du har tid

Helger och högtider är ensamma dagar
Du firar med andra
Jag finns ju inte

Att ha en relation med dig
är som en relation med en gift man

Varför ska mitt liv vara så komplicerat?
När det egentligen inte behövs
Bara du bjuder till




Fri vers av phenomena
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 10:11



Bookmark and Share


  MobergsOrd
Fin och sorglig!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

phenomena