Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara hund ombord


korvblick

det var tyst
i den bortglömda hamnen
några få båtar
en spillra
av en stolt flotta

hämtade is
och lådor
på fabriken

åskan tornade upp sig
hagel
det dånade i bilen
och vägen var vit

tankar om mycket
tankade
till en början

kroppen
jobbar ner sig
efter en arbetsdag
på 16 timmar

tornado har det bra
han sover en stund
tittar ut över däck

ibland kommer
korvblicken

Thomas sätter kräftburar
linorna
går ut över aktern

jag håller kollen
på ekolodet
radarn
och gps,en

Dieseln går på
sakta varv
stöttar med ratten
mot strömmen

snart är ännu
en kräftlänk
i sjön




Fri vers av tom boreland
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-21 23:05

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Tycker mycket om bilderna
om din vardag, som du så
fint förmedlar med dina ord
2012-04-22

  Casbah* VIP
applåder. vill ha en hel bok att läsa..om allt ditt.
2012-04-22

  Blåbäret
en riktigt Hot Dog
2012-04-22

  Ingela Svenson VIP
Bilderna från ditt vardagsliv är bara så underbart bildrika, och så skönt att du är så ordkarg mitt i allt detta!Avgränsat och koncentrerar!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland