Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert så!

 

några ord om duvgrått sidendunkel
koltrastens jubel ur skogskatedralen
några ord om regnets pärldraperi
och nakna grenar som rispar skyn
några ord
allt mänskan förmår bevara
av månaden vår
men det är ändå vackert så




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-22 13:41



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
TAck Måna för denna fina vår dikt som låter oss skymta våren trots kylan
2012-04-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
Å! Varför hittade jag inte ordet "skogskatedralen" som fåglarna sjunger i! Det fanns där hela tiden, tack för att du hittade det. Och "regnets pärldraperi" ... mmm. Tack för fin dikt.
2012-04-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
Å! Varför hittade jag inte ordet "skogskatedralen" som fåglarna sjunger i! Det fanns där hela tiden, tack för att du hittade det. Och "regnets pärldraperi" ... mmm. Tack för fin dikt.
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger