Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting måste förändras


i våra beteenden för att Jorden inte ska gå under

Och vi med den

Och det måste ske redan igår

För, för varje dag som går, så får ju Jorden bara

ännu ett större sår

Titta bara på ozonskicktet

Katastrof

Tunt som fan

Så ni får väl ändå bara hålla med om att emot planeten

så är vi inte någon speciellt god vän

Skövlar skogarna

Borrar efter olja

Spränger oss fram lite varstans

Utrotar många varelser av de så vilda djuren

Kärnkraft

Miljöförstöring

Krig och elände och

Atombomben

Ja, jag tror nog att ni förstår vart jag vill komma

För vad vi människor nu än tycks ta oss till emot planeten

och dess atmosfär

så är det helt klart att vi hela tiden bara lämnar efter oss

en massa djupa spår

där vi nu än går

Ja, så är det ju, tyvärr....

Allting måste förändras!

Ken Cassel
22/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 16:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
Du kan skriva tal till miljöpartiet Ken :)
2012-04-22

  anits VIP
Vi måste vara rädda om den gjord
vi har att förvalta för dom som
kommer efteross
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel