Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll - en knippe tankar

När kvällen kommer med en knippe tankar...

En gång var allting nytt
Jag såg stjärnornas snöstjärneglitter
Jag hörde fåglar ropa i mörkret
Det var inte vant ännu att se, höra
Förundrad läste jag en dikt
Horisonten drog sig undan
flydde bort från alla närmanden.

Jag förstod inte varför jag var där.
Jag förstår ännu inte




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 19:10



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Gillar... kan inte motivera, så förstår inte varför...
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP