Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2012 Bord'elle


Fyren blinkar röd

himlens ocean är full

lampan lyser hem




Bunden vers (Haiku) av Emme Anuelle
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-22 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggformad
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle