Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja eller lättare läder


Lättare skinn efteråt


Viktväktarna lättar på dej
Eller delar
Först och främst på din plånbok
Och har ”du tur” så lättar din kropp lite med
”lättare i skinnet”
Lättare läder




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger
Publicerad 2012-05-01 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO