Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läst och sett lite om de som sägs vara "överklass"


Över är under



Överklass är
Överkass och inget att sakna
Förutom deras ärvda förmögenheter
Dem skulle nog ingen av oss
Gråta över om vi fick…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO