Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om man bara fick göra om och göra rätt...


Där stod vi...


Där stod vi
På var sin sida
Vi stod ensamma
Mitt i festen

Jag såg dej
Och jag vet
Att du såg mej

Jag tänkte
"Om hon bryr sej
Så kommer hon
Till mej"
Och jag tror
Utan att veta
Att du tänkte
Att "om han bryr sej
Så kommer han
Till mej"

Där stod vi
Som två idioter
Ensamma på var sin sida
Av det vita
Av det kalla
Med festen mellan oss
Med livet framför oss
Men med tystnaden
Som band oss samman

För du kom inte till mej
Och jag
Kom inte till dej

Jag
Den största dåren av alla
Väntade
Väntade
Väntade
Tills allt var för sent

Och varje vaken minut
Sedan dess
Plågar mej tanken

Att där stod vi
På varsin sida
Ensamma
Mitt i festen

Och jag gick inte
Livets viktigaste steg

Till Dej...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 693 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-04-23 09:08



Bookmark and Share


  Guldkatt
Fiin.. sparar denna..
2012-06-03

  Katinka VIP
Fan fan fan, bra beskrivet. Om vi bara vågade mer..
2012-04-28

    lory
modet TT..bara det som fattas....verkligen underbart fint..lycka till nästa gång
2012-04-24

  Hon kallar sig poet VIP
Inga krångliga ord
Bara ren känsla
Vill hålla om den ett..tag
Bokmärker

Dessa partier gillar jag mest:

"Med festen mellan oss
Med livet framför oss"

"Att där stod vi
På varsin sida
Ensamma
Mitt i festen"

"Och jag gick inte
Livets viktigaste steg

Till Dej..."
2012-04-23

    Birgersdotter VIP
Så otroligt bra skrivet..styrkekram ..den bokmärker jag
2012-04-23

  Hanna Mari Wallin
mycket fint skrivet...att vänta på att någon tar första steget...kan bli så ödes skrivet...
2012-04-23

  bittemi VIP
Hoppas livet ger dej en ny möjlighet att fråga din stora kärlek och att hon säjer ja!
2012-04-23

    ej medlem längre
Ångern i dina ord träffar hjärtat....och din längtan får mig att sucka...ingen kan som du skriva om den ouppnåliga kärleken...den gäckande och den hett efterlängtade!
2012-04-23

    JO:82
Tack för jag fick läsa dikten, den var grymt bra!
2012-04-23

    bitch
bra och sorgligt!
2012-04-23

  alvan
Skärpning... Gör om gör rätt! Direkt! ;)
Lätt att säga... tufft antar jag. Blir alltid berörd av din lilla hjärtekrossande följetong!
2012-04-23

    ej medlem längre
Följ hjärtat TT,
hon kanske känner likadant..

och ovissheten är värre
än att få ett ev. nej....
2012-04-23

  Rise Little One
Imorgon är alltid en annan dag med många nya möjligheter TT.
2012-04-23

    Anneli A
Varför gick du inte fram?? Eller är det så att du egentligen inte alls vill detta?
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT