Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske aldrig mer


Det var du det var jag
som gick där längs pelaren
men aldrig tillräckligt långt ut





Fri vers av Marvin
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin