Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningssökaren

Jag lämnar ut mig när jag inte borde men aldrig när jag själv vill
Samlar på kattguld som de vore skatter
i en B film du ändå aldrig tänker se
Tror att det är sommar fast sjön är jävligt bottenfrusen
och varenda steg jag någonsin tagit
syns i snön
som ett pinsamt bevismaterial
på att jag ännu en gång har gått för långt




Fri vers av surface to air
Läst 819 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2012-04-24 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som har gått för långt, har tagit steg som den som står stilla bara kunnat drömma om.
2014-10-10

    samole
Tror att det är sommar fast sjön är jävligt bottenfrusen

Den känsliga och skapande som en gång kastades in i lyckan bär sommaren med sig, även efter att den sarkastiska självblicken kommenterar vintern. Ömhet till dig som uttrycker detta så vidunderligt till mig.
2012-11-15

  Beyond Eternity
Bättre än så här blir det inte!

2012-09-09

    silencepainter
klockrent

som mycket annat här
2012-06-11

  Anoo Niskanen VIP
Just så känns det och det kan du gestalta på ett sätt som jag själv aldrig hade kunnat komma på. Bokmärke!
2012-05-03

  Tillbringaren VIP
Underbar text med en massa sköna meningar, avfirade som träffsäkra pistolskott.
2012-04-28

  Ann Bjerknes
Befriande rakt som en käftsmäll. Gillar!!
2012-04-27

    lenakarin
Den här tycker jag om.
Flera starka bilder men bäst är spåren i snön.
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air