Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och förtvivlan



Även om jag antagligen kom tilll
mellan hopp och förtvivlan
andas jag
min handled finns
den finns även då
i solskens vackra ljus
det var en vek en
jag smyger mig
sluter mig
till den
som visar sig
ta kniven
rita ut dess mönster
mitt bröst
vilken dum idioti
inte fan vill jag det
dina läppar
mot min hud
jag säger
god natt




Fri vers av Marvin
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin