Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vågslag

vi är en våg

tidlös och perforerande

känner du än

hur våra ljus rörde sig mot luften

din närvaro

famnad i min rodnad

så omsluten

sammanvävd

passerade vi

andetagen

väntande

 

vi blev en rytm

djup och varm

den gungar än

överallt

 

i mina ögons suckar

mötte ditt ljus mitt

jag vet hur drömmar vaknar

 

som vågslag väcks




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-24 08:38



Bookmark and Share


  alvan
Vackert om att mötas...
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter