Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen bild




En tyst skildring

 

I din närhet stannar tiden

Andäktigt lyssnar jag till

ditt ansiktes intagande historier

Varje linje skapar en ny novell

 

Dubbelbottnade djup i fåror 

plöjda av skuggor och ljus

Svunna tider reflekteras i

ditt skinns unika kalendarium

 

Formgivna snitt vittnar om

stigar funna och vidunderliga

hinder övervunna 

i det mystiska drama 

som utgör ett liv

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-04-24 11:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2012-06-16

  mare VIP
Mycket fin !
2012-05-15

    ej medlem längre
Underbart Linda!

"Formgivna snitt vittnar om

stigar funna och vidunderliga

hinder övervunna

i det mystiska drama

som utgör ett liv"


Bokmärker!
2012-05-07

  Lena Själsöga Keijser


underbart
vackert
2012-05-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande och otroligt vackert. =)
2012-05-02

    ej medlem längre
Tycker om ditt sätt att skriva.
Du väljer precis de rätta orden, och ger läsaren en klar bild av en känsla.
Att kunna beskriva en känsla på det sättet är något inte många, enligt mig, lyckas åstadkomma.

Väldigt fint skrivet, precis som dina andra texter.
2012-04-26

  Lars Hedlin
Vacker och nära!
2012-04-26

    ej medlem längre
Du får fram det så bra. Som orden: Ditt skinns unika kalendarium. Är också denna skrift unik i sin skildring.

Vackert.
2012-04-26

  walborg
Stor skönhet i denna fina text till en underbart expressiv bild
2012-04-25

  issac.a.m
Suckar ur djupen:

Helt Underbart
2012-04-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bilden och texten är suveräna! Jag kan känna att tiden stannar i brons närhet...fint...
2012-04-24

    Birgersdotter VIP
så vackert som bara du kan skriva...
2012-04-24

  Teresia Ridell
Fyllt av värme,kärlek och ödmjukhet. För någon men även för livet självt. Väldigt fint !
2012-04-24

  Ninananonia VIP
Du skildrar det så vackert i ord..
2012-04-24

  bittemi VIP
Underbart att läsa!
2012-04-24

  LenaJohansson VIP
fint...o bilden kompletterar fint
2012-04-24

  Eva Helene VIP
Det vidunderliga livet - här gestaltat med stor kärlek och ödmjukhet. Skön läsning!
2012-04-24

    ej medlem längre
Underbar!!!!!!
2012-04-24

  Anya VIP
Jaa livet gör en verkligen ödmjuk. Mycket fint skrivet. gillar att linjerna i ansiktet skapar en novell. Så är det verkligen.
2012-04-24

    ej medlem längre
utomordentligt! tack..
2012-04-24

  Änglaögon
Åh, så vackert, ord fyllda av respekt och vördnad inför själva livet.
2012-04-24

  Quasimodo
Vacker och ödmjukt, fylld av varm kärlek!!
2012-04-24

    ej medlem längre
Mycket vackert skildrat...

andas och tar in...
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP