Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soul mate!


Vart hittar man en sådan någonstans

då man redan har

blivit av med några stycken

Några stycken som bara har försvunnit med vinden

Finns det några fler att tillgå?

Några som bara står där med tummen upp efter landsvägen

Finns det, så vill jag nu i sådana fall, så gärna bara ha

en av dem...

Ken Cassel
24/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 19:57



Bookmark and Share


  Lodjur i klänning
De är fridlysta och hittar man någon är det svårt att ta med dem hem. Finns tydligen lagar och regler på sånt. Så om du köper marken där blomman står så har ni båda kanske fått ett hem:)

Så söt dikt av dig, jag ler.
2012-04-24

    Persson Robin
Fint!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel