Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de bästa syns inte, de sitter ensamma och är utanför,
de som syns är de som bara vill bli berömda

(Echo i Dollhouse 2009)




Sell-outs I-III [aforismer]

~*~

Skådisar som liknar gamla skådisar som liknar nya skådisar
som liknar gamla skådisar
det är vad filmbolagen letar efter
men inte regissörerna

*

Varför ta fram klichéartade islamister i media 
som provocerar tills de slår och/eller blir slagna
och gnäller sedan som offer
vi accepterar inte våld av varken nynazister eller antifascister
och aldrig av dem som gjort alltför mycket i historien
lika lite som Zlatan accepterar en dansk skalle av en annan spelare
eller Tibet när dåtidens islamister med våld försökte invadera landet
men var alltför rädda för bergen

*

Det finns inga korthåriga rockband, 
varken från den ena eller andra sidan
på ena eller andra sättet är det alltid kommersiellt
det som alltid följer trenden

och som med de övriga känns mönstret igen

15 Mars, 6 & 24 April 2012

LPW Johansson

 

(Toronto Sun)

A local Toronto Book store has “sold out” A Gift for Muslim Couple” the 160 page how to authority Sharia Law guide for Muslim Men on beating and controlling their wives.

-asianconservatives.com




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-24 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack!!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP