Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hur jag mötte mitt inre barn

 

häromnatten mötte jag mitt inre barn
en tunnhårig saligt leende unge
som ännu trodde världen var vänlig
och tultade ostadigt iväg för att utforska den

jag mötte henne på ett gammalt fotografi
i minnets dunkla arkiv
rörd tog jag henne till mitt hjärta och sa:
hädanefter ska du vara med mig
- det är tack vare dig jag har överlevt

hon sa ingenting
fortsatte bara skratta
och sträcka knubbiga fingrar efter kameran
för ännu visste hon ingenting




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-25 00:30



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Mmmmmm!!
2012-04-30

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jättefin - känner igen känslan som du så väl beskriver. Det gäller att vi behåller vårt inre barn hos oss.
2012-04-27

  walborg
Klokt samarbete
2012-04-25

    ej medlem längre
Fint!
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger