Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så när verkligheten samt vardagen tränger sej på och ingen tid hinns med till eftertanke ?


Kan inte skriva längre

Är jag förlorad
I en värld utan ord

Jag försöker och försöker
Men inget föds av ord

Endast tomma rader
Utan innehåll kommer ut

Har jag tappat vad
Jag en gång hittade

Kan inte skriva längre
Är det bara ett uppehåll

Dags för en kaffepaus
En latté att fylla på tankar med




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-25 08:31



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det där känns igen inspirationen kommer tillbaks ibland har man för mycket annat runt omkring sig tack för att du delar med dig
2012-04-25

    ej medlem längre
Vackra människa -
sjung istället :)

Kram

:)
2012-04-25

    sunnanvind
Gick precis i samma tankar...känns trist!
2012-04-25

    Maria Malm
Känner igen känslan. Kanske är det så, att man behöver tider av reflektion, för att senare ta upp skrivandet igen.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX