Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade något...


Vi hade något
Som bara var vårt
Som ingen visste
Som ingen såg
Som bara var vårt

Vi hade något
Som aldrig blev
Som bara fick gro
Som aldrig fick blomma

Vi hade något
Du och jag
Som vänner men ändå något mer

Vi hade något
Något särskilt

Vi hade något...var är det nu...?



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 248 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-04-25 12:50



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =)
2012-05-02

  Maiah VIP
vackertankar...
2012-04-25

    ej medlem längre
Mjukt vemod....så vackert uttryckt.
2012-04-25

  Hanna Mari Wallin
I denna text känns särskilt extra för mig
för jag har varit och kanske alltid kommer att fråga mig det

så väldigt fint skrivet...
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT