Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åk mera taxi




Taxi, himlen

Jag besiktade min gamla Mc

och fick ombesiktning

efter dyra reparationer

som skall göras

Ledsen efter beskedet

skall jag betala

då är plånboken borta

Utlöst av min kära hustru

kör jag hem och deppar i garaget

Då ringer Johnny Forsberg, Taxi

och säger- Jag kommer med plånboken

den låg där på vägen

överkörd av alla

så jag tog den åt dig

Fem minuter senare

tackade jag Johnny

och nu är jag glad igen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 11:23



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fin vardagshistoria.

Jag hittade en gång en plånbok, ringde ägaren. Låg 500 spänn i den. Han blev glad, sad när vi träffades: OK, du skall ha tio procent. Här e en hundring.

Fint han inte va så bra på matte.
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP