Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla,,,




Vi är alla regenter
i vårt egos center

En kung
utan pung
En drottning
utan någonting
En tsar
som inget har
En president
som ingen känt
En påvefjant
inte elegant
En diktator
som ingen tror

eller bara
en simpel chef,,,

Vi är alla regenter
i vårt egos center,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-26 11:35



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
intressanta tankar...
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten